Home

Everything is a story. We create the most beautiful stories.

Skozi leta in skozi vse, kar smo delali, smo se naučili, da na ljudi največji vtis pusti dobro povedana zgodba. Zato smo se odločili, da bomo svoje delo posvetili ustvarjanju najboljših zgodb za vas. V dobi digitalnih medijev, v dobi, ko se morajo klasični mediji prilagoditi hitrosti in vizualni privlačnosti novodobnih medijev, je edino, kar še vedno prepriča – odlična zgodba. Dovolite, da jo napišemo za Vas.

Agencija MGM Media Optima d.o.o. , Kreativa za medije in šport, lastnik znamke Best Press Story ustvarja zgodbe skozi študijsko raziskovalna potovanja za slovenske in tuje novinarje, blogerje in mnenjske voditelje ter skozi promocijske dogodke na tujih trgih in skozi mrežo PR vsebin, ki jih pripravljamo za slovenske in tuje medije. Glavni cilj je prikazati najboljše kar Slovenija in regija lahko ponudita, v sodelovanju z našimi partnerji, ki študijske ture finančno podpirajo.

red-wine-tapas-3540
office

Z vami delimo tudi bogate komunikacijske izkušnje s področij družbenih omrežjih, ustvarjalnega novinarstva in uredniškega dela, ter preko našega in tujih blogov vsakdanje življenjske doživljaje in razmišljanja, ki so vam lahko v navdih pri kreiranju lastnih doživetij. Odkrijte naša področja dela tukaj.

Smo ekipa izkušenih medijskih ustvarjalcev, ki oblikujemo in kreiramo nepozabne zgodbe. Spoznajte nas.

heydays_nora01